Sudėtis:
77 % mėsos ir gyvūninės kilmės produktų gabaliukuose, įskaitant iš vištienos 32 %, grūdai, aliejai ir riebalai (aliejus iš lašišos 0,19 %), augalinių baltymų ekstraktai, mineralai, vaisiai (bananai 0,1 %, gudobelė 0,03 %)*, daržovės (pomidorai 0,11 %)*, imbieras* 0,005 %.
Analitinės sudedamosios dalys:
žali baltymai 9 %, žali riebalai 8 %, žali pelenai 2,5 %, žalia ląsteliena 0,3 %, drėgmė 78 %, kalcis 0,35 %, fosforas 0,3 %, omega-3 riebalų rūgštys 0,11 %, omega-6 riebalų rūgštys 1,02 %.
Priedai (1 kg ėdalo):
vitaminai: D3 267 TV, E (3а700): 21,3 mg, B1 1,33 mg, kalcio D-pantotenatas 1,33 mg, folio rūgštis 0,3 mg, cholino chloridas 5,4 g; mikroelementai: cinkas 7,35 mg, manganas 5,46 mg, jodas 1,12 mg, selenas 0,35 mcg; aminorūgštys: taurinas 623 mg, glicinas 2,6 g; maisto dažikliai.
*Natūralūs ingredientai, džiovinti.
Energetinė vertė 100 g ėdalo:
467,05 kJ (111,63 kcal).