SUDĖTIS:
79 % mėsos ir gyvūninės kilmės produktų gabaliukuose, įskaitant iš antienos 10 %, grūdai, augalinių baltymų ekstraktai, mineralai, aliejai ir riebalai (aliejus iš lašišos 0,5 %), vaisiai (bananai 0,1 %, gudobelė 0,03 %)*, daržovės (pomidorai 0,11 %)*, imbieras* 0,005 %.
ANALITINĖS SUDEDAMOSIOS DALYS:
žali baltymai 8,5 %, žali riebalai 5 %, žali pelenai 2 %, žalia ląsteliena 0,3 %, drėgmė 82 %, kalcis 0,35 %, fosforas 0,3 %, omega-3 riebalų rūgštys 0,1 %, omega-6 riebalų rūgštys 0,25%.
PRIEDAI (1 KG PAŠARO):
vitaminai: D3 (3а671): 200 TV, E (3а700): 16 mg, B1 (3а821): 1 mg, kalcio D-pantotenatas (3а841): 1 mg, folio rūgštis (3а316): 0,226 mg, cholino chloridas (3а890): 3,1 g; mikroelementai: cinkas (3b604) 4,2 mg, manganas (3b503) 3,12 mg, jodas (3b201) 0,64 mg, selenas (3b801) 0,2 mcg; aminorūgštys: taurinas (3а370): 467 mg, glicinas (2b17034): 5,6 g; maisto dažikliai. *Natūralūs ingredientai, džiovinti.
ENERGETINĖ VERTĖ (KALORIJŲ KIEKIS) 100 G PAŠARO:
354,8 kJ (83,04 kcal).