Sudėtis:
80 % mėsa ir gyvulinės kilmės subproduktai gabaliukais (įskaitant 21 % iš vištienos, 17 % iš galvijų širdžių, 8 % iš triušienos ir kt.), grūdai, augalinės kilmės baltymų ekstraktai, mineralai, aliejai ir riebalai (lašišos taukai, agurklės aliejus), augalinės kilmės produktai (spanguolės 0,05 %, serentis (liuteino šaltinis) 0,01 %, varnalėšos šaknys, svilarožės šaknys, ramunėlių žiedai 0,01 %, dilgėlės 0,01 %, čiobreliai 0,01 %), Actigen (prebiotiko šaltinis – mananooligosacharidai) 0,01 %, beta-1,3 / 1,6-gliukanai 0,01 %.
ANALITINĖS SUDEDAMOSIOS DALYS:
žali baltymai 12 %, žali riebalai 4,5 %, žali pelenai 1,5 %, žalia ląsteliena 0,3 %, drėgmė 76 %, kalcis 0,35 %, fosforas 0,25 %, magnis 0,02 %, 1 maisto kg: omega-3 riebalinės rūgšt. 0,8 g, 1 maisto kg: omega-6 riebalinės rūgšt. 6,2 g.
70 % pašaruose esančių baltymų yra gyvūninės kilmės.
PAPILDAI: MAISTO PAPILDAI (1 MAISTO KG), MG/KG:
Vitaminas D3 150 TV vitaminas Е 100, vitaminas С 40, kalcio D-pantotenatas 2,1, vitaminas В1 1,79, folio rūgštis 0,49, vitaminas B6 0,28, biotinas 0,04, taurinas 506,02, DL-metioninas 600, cinkas 2,1, manganas 1,56, jodas 0,32, selenas 0,1 μg.
Energetinė vertė (kaloringumas) 100 g. ėdalo:
452,7 kJ (108,2 kcal).