Sudėtis:
67 % mėsa ir gyvulinės kilmės subproduktai gabaliukais ( įskaitant 15 % iš vištienos, 10 % iš galvijų širdžių ir kt.), žuvis ir žuvies produktai (18 % menkės gabaliukai), augalinių baltymų ekstraktai, daržovės (morkos, ne mažiau 2 %, pupelės, ne mažiau 2 %), mineralai, aliejai ir riebalai (lašišos taukai, agurklės aliejus), augalinės kilmės produktai (tame tarpe spanguolės 0,05 %, serentis (liuteino šaltinis) 0,01 %, varnalėšos šaknys, svilarožės šaknys, ramunėlių žiedai 0,01 %, dilgėlės 0,01 %, čiobreliai 0,01 %), cukrus, Actigen (prebiotiko šaltinis – mananooligosacharidai) 0,01 %, beta-1,3 / 1,6-gliukanai 0,01 %.
Analitinės sudedamosios dalys:
žali baltymai – 12 %, žali riebalai – 4,5 %, žali pelenai – 1,6 %, žalia ląsteliena – 0,3 %, drėgmė – 79 %, kalcis – 0,2 %, fosforas – 0,18 %, magnis – 0,02 %. 1 maisto kg: omega-3 riebalinės rūgštys – 0,52 g, omega – 6 riebalinės rūgštys – 2,3 g.
66 % pašaruose esančių baltymų yra gyvūninės kilmės.