SUDĖTIS:
90% mėsa ir gyvulinės kilmės subproduktai gabaliukais ( įskaitant 13% iš galvijų širdžių, 11% iš vištienos, 10% iš ėrienos ir kt.); 17% kalakutienos file, augalinės kilmės produktai (tame tarpe celiuliozė, runkelių ląstelienė, spanguolės 0,05 %, serentis (liuteino šaltinis) 0,01 %, varnalėšos šaknys, svilarožės šaknys, ramunėlių žiedai 0,01 %, dilgėlės 0,01 %, čiobreliai 0,01 %), aliejai ir riebalai (lašišos taukai, agurklės aliejus), mineralai, cukrus, Actigen (prebiotiko šaltinis – mananooligosacharidai) 0,01 %, beta-1,3 / 1,6-gliukanai 0,01 %.
ANALITINĖS SUDEDAMOSIOS DALYS:
žali baltymai 11 %, žali riebalai 3,5 %, žali pelenai 1,5 %, žalia ląsteliena 0,6 %, drėgmė 80 %, kalcis 0,2 %, fosforas 0,18 %, magnis 0,012 %, 1 maisto kg: omega-3 riebalinės rūgštys 1,23 g, 1 maisto kg: omega-6riebalinės rūgštys 2,4 g.
99,6 % pašaruose esančių baltymų yra gyvūninės kilmės.
PAPILDAI: MAISTO PAPILDAI (1 MAISTO KG), MG/KG:
vitaminas D3, 150 TV, vitaminas E 100, vitaminas C 40, kalcio D-pantotenatas 2,1, vitaminas B1 1,79, folio rūgšti 0,49, vitaminas B6 0,28, biotinas 0,04, taurinas 506,02, DL-metioninas 600, cinkas 2,1, manganas 1,56, jodas 0,32, selenas 0,1 μg.
ENERGETINĖ VERTĖ (KALORINGUMAS) 100 G. maisto:
364 kJ (87 kcal).