Sudėtis:
Paukštienos dehidruotas proteinas, ne mažiau 29,5 %, vištienos riebalai, džiovintos bulvės, ryžiai rudieji 6,2 %, mėsa be kaulų ėriena 6,1 %, ėrienos kepenys 5,9 %, ryžiai 5,49 %, hidrolizuoti gyvuliniai baltymai 5 %, ėrienos dehidruotas proteinas, ne mažiau 4,7 %, bulvių krakmolas, miežiai 3,28 %, bulvių baltymai, linų sėmenys 1,94 %, burokėlio minkštimas, mineralai, alaus mielės, lašišos taukai, cikorijos šaknys, spanguolės 0,2 %, gyslotis, vaistinės agurklės aliejus, beta-1,3/1,6-gliukanai 0,05 %, Actigen (prebiotiko ir oligosacharido šaltinis) 0,04 %, gvazdikiniai serenčiai (liuteino šaltinis) 0,04 %,varnalėšų šaknys, vaistinė svilarožė, ramunėlių žiedai 0,03 %, dilgėlės 0,03 %, čiobreliai 0,015 %.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai – 31 %, žali riebalai – 20 %, žali pelenai – 6 %, žalia ląsteliena – 1,6 %, drėgmė- 9 %, kalcis – 0,9 %, fosforas – 0,78 %, magnis – 0,07 %. 1 maisto kg: omega- 3 riebalų rūgštys – 6 g, įskaitant EPA / DHA – 1,9 g, omega- 6 riebalų rūgštys – 35,8 g.
83,55 % pašaruose esančių baltymų yra gyvūninės kilmės.
Papildai: Maisto papildai (1 maisto kg), mg/kg:
Vitaminas A (3a672a): 23 250 TV, vitaminas D3 (3a671): 1 240 TV, vitaminas E (3a700): 775, vitaminas C (3a300): 310, vitaminas B6 (3a831): 3,44, biotinas (3a880): 0,22, taurinas (3a370): 2 170, vitaminas В2 (riboflavinas): 8,16, folio rūgštis (3a316): 0,52; mikroelementų junginiai: cinkas (3b603): 124,04, varis (3b405): 13,28, manganas (3b502): 3,04, selenas (E83b801): 0,09.
Technologiniai papildai (1 maisto kg), mg/kg:
Natūralios kilmės antioksidantas: 330, natūralios kilmės tokoferolio ekstraktas: 600.
Energetinė 100 g ėdalo vertė:
1727,7 kJ (412,94 kcal).