Sudėtis:
Dehidratuotas antienos proteinas, ne mažiau 22 %, ryžiai, kukurūzai, vištienos riebalai, kukurūzų glitimas, mėsa be kaulų antiena 5 %, hidrolizuoti gyvūniniai baltymai 5 %, rudieji ryžiai, lašišų aliejus, mineralai, linų sėklos 1,23 %, burokų minkštimas, alaus mielės, spanguolės 0,2 %, vaistinės agurklės aliejus, beta-1,3/1,6-gliukanai 0,05 %, Actigen (prebiotiko ir oligosacharido šaltinis) 0,04 %, gvazdikiniai serenčiai (liuteino šaltinis) 0,04 %, varnalėšų šaknys, vaistinė svilarožė, ramunėlių žiedai 0,03 %, dilgėlės 0,03 %, jukos ekstraktas, čiobreliai 0,015 %.
Analitinės sudedamosios dalys:
žali baltymai – 27 %, žali riebalai – 18 %, žali pelenai – 5,9 %, žalia ląsteliena – 1,3 %, drėgmė- 9 %, kalcis – 0,95 %, fosforas – 0,82 %, magnis – 0,1 %. 1 maisto kg: omega- 3 riebalų rūgštys – 7,1 g, įskaitant EPA/DHA – 3,8 g, omega- 6 riebalų rūgštys – 34 g.
68,07 % pašaruose esančių baltymų yra gyvūninės kilmės.
Papildai. Maisto papildai (1 maisto kg), mg/kg:
vitaminas A (3a672a): 22 500 TV, vitaminas D3 (3a671): 1 200 TV,vitaminas E (3a700): 500, vitaminas C (3a300): 300, vitaminas B6 (3a831): 2,22, biotinas (3a880): 0,14, taurinas (3a370): 1 400; mikroelementų junginiai: cinkas (3b603): 104,96, varis (3b405): 11,24, manganas (3b502): 2,57, selenas (E83b801): 0,08.
Technologiniai papildai (1 maisto kg), mg/kg:
natūralios kilmės antioksidantas: 330, natūralios kilmės tokoferolio ekstraktas: 600 .
Energetinė 100 g ėdalo vertė:
1693,18 kJ (404,69 kcal).