Visuose Ambrosia gaminiuose nėra GMO ir dirbtinių dažiklių. Juose taip pat nėra grūdų, kukurūzų ir sojų. Visi receptai sujungia du baltymų šaltinius, kad sukurtų unikalų skonį. Hidrolizuoti baltymai taip pat naudojami hipoalerginėms maisto savybėms sustiprinti. Prebiotikų ir probiotikų papildymas gerina virškinimą, o geras omega 3 ir omega 6 santykis padeda išlaikyti sveiką odą ir kailį. Ambrosia – aukščiausios kokybės begrūdės granulės, siūlančios optimalią mitybą visų veislių šunims. Mūsų „Ambrosia Fresh Turkey & Rabbit“ receptas patiks net ir išrankiausiems valgytojams.
Hipoalerginė sudėtis be grūdų su natūraliais ingredientais:
Špinatai:
Špinatai turi daug maistinių medžiagų ir antioksidantų, padedančių sumažinti šlapimo takų infekcijos (ŠTI) riziką, gerina imuninės sistemos veiklą ir mažina kraujospūdį.
Brokoliai:
Brokoliai turi daug antioksidantų, priešuždegiminių savybių, padedančių mažinti oksidacinį stresą, gerina akių sveikatą, padeda išvengti širdies ligų ir vėžio.
Spanguolės:
Spanguolės puikiai padeda širdies veiklai, nes jose yra skaidulų, riebalų rūgščių ir daug vitaminų, kurie reguliuoja kraujo spaudimą organizme.
Mėlynės:
Mėlynės stiprina imuninę sistemą, saugo nuo širdies ligų ir vėžio, padeda palaikyti kaulų tvirtumą, psichinę sveikatą, odos būklę ir tinkamą kraujo spaudimą.
Sudėtis:
Paukštiena (35%, iš kurių šviežia kalakutiena be kaulų 15% ir dehidratuoti paukštienos baltymai 20%), džiovintų bulvių dribsniai, paukštienos riebalai (11%), žirniai, skaldyti žirneliai, hidrolizuoti paukštienos baltymai (10%), dehidratuoti triušių baltymai (4%). ), džiovintų runkelių minkštimas, linų sėklos, džiovintos cikorijos (natūralus FOS ir inulino šaltinis), džiovintos alaus mielės, lašišų aliejus (0,5%), MOS (manano oligosacharidai) ir beta gliukanai, mineralai, džiovinti brokoliai, džiovinti špinatai. , džiovinti pomidorai, džiovintos spanguolės, džiovintos mėlynės, gliukozamino hidrochloridas (150 mg/kg), chondroitino sulfatas (150 mg/kg), augalų ekstraktas (Yucca schidigera, Rosemarinus sp, Vitis sp, Curcuma sp, Citrus sp, Eugenia sp)
Sudedamosios dalys:
žali baltymai 30 %
žali riebalai 20 %
Omega 3 riebalų rūgštys 0,8 %
Omega 6 riebalų rūgštys 2,7 %
neorganinės medžiagos 7,5 %
žalias pluoštas 3 %
Drėgmė 9 %
Ca (kalcis) 1,6 %
P (fosforas) 1 %
Papildai (kilograme)/Vitaminai:
Vitaminai:
Vitaminas A 14 000 TV
Vitaminas D3 1000 TV
Vitaminas E 350 mg
Amino rūgštys
Taurinas 1,500 mg
L-karnitinas 50 mg
DL – metionino mg
Mikroelementai:
Geležis (geležies(ll)sulfatas (monohidratas)) 50 mg
Varis (vario(ll)sulfatas (pentahidratas)) 10 mg
Cinkas (cinko(ll)sulfatas (monohidratas)) 60 mg
Manganas (mangano(ll)sulfatas (monohidratas)) 5 mg
Jodas (kalcio jodatas) 1,5 mg
Selenas (natrio selenitas) 0,2 mg