Unikalus recepto gamybos būdas išsaugo originalias ingredientų savybes ir patenkina natūralius kačių instinktus. Sudėtyje naudojama šviežia mėsa suteikia puikų skonį, gerą virškinamumą ir natūralesnę mitybos formą. Šviežia liesa vištiena yra dietinė mėsa, kuri yra puikus amino rūgščių šaltinis ir turi ribotą riebalų kiekį. Ji puikiai tinka svorio kontrolei, raumenų augimui ir stipriam imunitetui palaikyti. Antioksidantai, esantys spanguolėse, šaltalankiuose, mėlynėse, plūdenose gerina įvairias imunines funkcijas ir atlieka svarbų vaidmenį saugant organizmą nuo bakterijų, virusų ir parazitų sukeliamų infekcijų.
Natūralūs ingredientai yra funkcionalūs ir puikiai veikia kartu, papildo vienas kitą.
Sudėtis
Šviežia vištiena (70%), žirnių baltymai, raudonieji lęšiai, grikiai (4%), natūralios kvapiosios medžiagos, vištienos riebalai, lašišų aliejus (1%), natrio chloridas, kalio chloridas, džiovinti rudadumbliai (0,5%), plūdenos baltymai (0,5%), žirnių miltai, džiovinti šaltalankiai (0,2%), džiovinta imbiero šaknis (0,1%), džiovintos mėlynės (0.1%), džiovintas rozmarinas (0,1%), džiovintos spanguolės (0,1%), džiovintas čiobrelis (0,1%), alaus mielės (manano-oligosacharidas , 0,015%), cikorijos šaknys (frukto-oligosacharidas, 0,015%), šeriuotoji juka (0,008%).
Priedai / 1 kg
Vitaminas A (3a672a) 20,000 TV, vitaminas D3 (3a671) 800 TV, vitaminas E (3a700) 600 mg, vitaminas C (3a312) 300 mg, taurinas (3a370) 2,500 mg, cholino chloridas (3a890) 3,000 mg, karnitinas (3a910) 100 mg, biotinas (3a880) 2 mg, niacinamidas (3a315) 50 mg, jodas (3b201) 4 mg, cinkas (3b606) 120 mg, manganas (3b504) 55 mg, varis (3b406) 10 mg, geležis (3b106) 45 mg, selenas (3b810) 0,2 mg, metioninas (3c305) 5,000 mg. Sudėtyje yra natūralių antioksidantų: tokoferolio ekstraktai iš augalinių aliejų (1b306(i)), askorbilo palmitatas (1b304) ir rozmarino ekstraktas.
Analitinės sudedamosios dalys
Žali baltymai 35 %, žali riebalai 13 %, žali pelenai 9,6 %, žalia ląsteliena 3,8 %, drėgnis 10,0 %, kalcis 1,1 %, fosforas 0,8 %, natris 1,2 %, omega-3 0,5 %, omega-6 1,3 %, EPA (20:5 n-3) 0,15 %, DHA (22:6 n-3) 0,2 %.