- BE PRIDĖTO GRŪDŲ IR CUKRAUS, pridedant vitaminų ir mineralų.
- Su vitaminu A: tinkamam regos funkcionavimui
- Su vitaminu D3: stipriems sąnariams ir kaulams
- Su vitaminu E: sveikai širdžiai, virškinimo sistemai ir stipriems raumenims
- Su vitaminu B6: atsakingas už baltymų, riebalų ir angliavandenių apykaitą, raudonųjų kraujo kūnelių susidarymą ir tinkamą imuninės sistemos funkcionavimą.
- Su taurinu: tinkamam širdies, smegenų, imuninės, reprodukcinės ir nervų sistemų funkcionavimui
- Su geležimi: anemijos profilaktikai
- Su manganu: tinkamam kaulų vystymuisi, kraujospūdžiui, nervų ir raumenų sistemų veiklai palaikyti
- Su jodu: tinkamam skydliaukės funkcionavimui
- Su cinku: palaiko odos ir kailio sveikatą
Lašiša yra visaverčių, gerai virškinamų baltymų, nesočiųjų riebalų rūgščių, vitaminų: A, D, E ir B grupės šaltinis.
Žuvies mėsoje yra daug mineralinių medžiagų, tokių kaip: jodas, selenas, fluoras, magnis, kalcis, cinkas, varis, manganas.
Tačiau daugiausia jame yra omega-3 riebalų rūgščių.